ZOMDir > BlogNL

woensdag 8 juli 2015

Brakke Wi-Fi op vakantie? Gebruik de SetextBrowser

Recent moest ik "kamperen in eigen huis" omdat de vloer in de huiskamer opnieuw werd gelakt. De kat mocht niet naar binnen en kreeg daarom buiten zijn eten. Tegen het balkon stond een ladder zodat we via de slaapkamer ons huis in en uit konden. Eén ding moest ik natuurlijk wel regelen. 

Wi-Fi moet blijven

De Wi-Fi moest blijven werken. Het wordt bij ons in huis beschouwd als een basisvoorziening. De router hing daarom aan een draadje boven de vloer te bungelen. Een tweede router moest echter tijdelijk worden weggehaald. Het gevolg was dat we in huis (lees boven) slechter Wi-Fi hadden dan we waren gewend.

Brakke Wi-Fi

Of ik nu thuis ben of op vakantie, als ik brakke Wi-Fi heb, val ik altijd terug op de Setextbrowser. Waarom? Omdat er beduidend minder data benodigd is. Ik heb maar heel eventjes een beetje Wi-Fi nodig om een webpagina te kunnen lezen. Ideaal in dergelijke gevallen.

Wij van WC-eend ...

Mijn tip voor een vakantie met een brakke Wi-Fi verbinding is dan ook enigzins te vergelijken met Wij van WC-eend adviseren WC-eend. Mijn tip was:

Gebruik setextbrowser.zomdir.com bij een brakke Wi-Fi verbinding.

Fijne vakantie,
Hans

--
ZOMDir.com is een startpagina en een Wiki
Ook jij voegt in 10 seconden een link toe
Voor meer informatie, ga naar Slideshare