ZOMDir > BlogNL

maandag 28 juli 2014

Een nieuwe jas

Zoals ik in mijn vorige blogpost al aan gaf kan ik aardig worstelen met design. Maar nu denk ik toch echt dat ik er helemaal uit ben. 

Eigenlijk is het heel simpel, namelijk gewoon de trend volgen. Diverse keren ben ik gewezen op getbootstrap.com. Echter telkens als ik daar naar keek vroeg ik me af, wat moet ik er mee. 

Tot het kwartje viel. Gewoon een iets strakker design en mooiere buttons maken, en klaar is Kees

...

???

...

Is dat alles? Ja dat is alles. Dezelfde functionaliteit, nagenoeg dezelfde code, maar een fris uiterlijk. 

Zie de screenshots voor de verschillen:


Het oude ontwerp


Het nieuwe ontwerp
Voorlopig niets meer aan doen, zou ik zo zeggen. Alhoewel, ik kreeg laatst de suggestie om dat aan een panel voor te leggen, dus dat ga ik binnenkort doen dat is weer een actiepunt voor mijn to do lijst dat heb ik gedaan. De reacties waren overwegend positief. Gelukkig kreeg ik ook nog wat suggesties ter verbetering. Deze zal ik zo spoedig mogelijk verwerken.Nogmaals dank, voor de suggesties,
Hans

--
ZOMDir.com is een startpagina en een Wiki
Ook jij voegt in 10 seconden een link toe
Voor meer informatie, ga naar Slideshare