ZOMDir > BlogNL

maandag 16 juni 2014

Help me. Wil je een link voor me verwijderen?

Recent kreeg ik per mail het verzoek om een link te verwijderen op ZOMDir.com. Als reden werd opgegeven:
We really appreciate you referring to our website in this way, however our brand requirements have changed and the link is no longer required.

Blijkbaar was het niet duidelijk dat je zelf een link kan verwijderen. Iets verder in de mail stond namelijk:

I know your time is valuable and I would like to thank you in advance for your cooperation in removing the link.

Ja dag. Ik heb niet voor niets de mogelijkheid ingebouwd om zelf links te verwijderen. Ik heb dan ook geantwoord dat ze zelf de betreffende link konden verwijderen. Achteraf had ik die mail net te snel gestuurd. Eigenlijk had ik ze ook nog moeten wijzen op de disclaimer.

In de RSS feed van de betreffende pagina -het icoon staat linksonder op de pagina- zag ik dat deze link de volgende morgen, zonder mijn verdere bemoeienis, is verwijderd.Aangezien plaatjes meer kunnen zeggen dan woorden, hieronder de instructie voor het verwijderen van een link.


Zo simpel kan het dus zijn.

Succes,
Hans

--
ZOMDir.com is een startpagina en een Wiki
Ook jij voegt in 10 seconden een link toe
Voor meer informatie, ga naar Slideshare