ZOMDir > BlogNL

dinsdag 23 september 2014

Hé doelgroep ...

Via Twitter stuit ik regelmatig op artikelen over marketing en dergelijke. Zo las ik laatst het artikel Likeable content is een vaag begrip van Chelsea Bosters. Vreemd genoeg deed me dat denken aan het volgende gedicht van Riekus Waskowsky:


Dichten is net als koken:
Je pleurt maar wat in een pan
Als je koken kan.


Waarom? Eerlijk gezegd geen idee. Van één ding ben ik echter overtuigd. Je moet je gebruiker meerwaarde bieden. Hetgeen me weer deed denken aan onderstaand plaatje over marketing, public relations, advertising en branding (zoals gezien op Ads of the World).Het suggereert, als je het advertising deel even weg denkt, dat je er bent als je tegen jouw doelgroep het juiste zegt.

Klinkt simpel. Nu dus alleen nog de juiste doelgroep vinden waar ik tegen kan zeggen:


I've created a great directory

Iemand ideeën tegen wie ik dat vooral moet zeggen? Laat het me vooral even weten.

Alvast bedankt,
Hans

--
ZOMDir.com is een startpagina en een Wiki
Ook jij voegt in 10 seconden een link toe
Voor meer informatie, ga naar Slideshare